شنبه, 05 فروردين 1396

تأسیس بنیاد دانشگاهی دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جهت تقویت ارتباطات دانشگاه در سطح شهرستان و منطقه، روز پنجشنبه 16 آبان ماه 1391 مراسمی با حضور ریاست دانشگاه دکتر پوربدخشان، سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حجة الاسلام صاحب الزمانی، جناب حاج آقای آرمین مدیریت حراست و جمعی از همکاران بازنشسته سازمان ها و ارگانهای دولتی که مدتی با دانشگاه همکاری داشتند برگزار گردید . در پایان این جلسه آقایان: مهندس مجید عرفانیان، خسرو ضرغامی، احمد خسروان و خانم صدیقه سرداری به عنوان اعضای هیئت مؤسس بنیاد دانشگاهی انتخاب گردیدند و ابراز امیدواری نمودند با تعامل خیرین سطح شهرستان و دانشگاه شاهد خیرات و برکات در زمینه های موقوفات علمی و ارتقاء سطح  کیفی بنیاد دانشگاهی در دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان در آینده نزدیک باشیم . همچنین طی حکمی از سوی ریاست محترم جناب آقای آرمین به عنوان دبیر بنیاد دانشگاهی و آقای مهندس سید مجتبی حسینی به عنوان کارشناس این بنیاد منصوب شدند.

bonyad    bonyad2

تلفن :  47344001-051