شنبه, 25 آذر 1396

header-final-edited

نشست صمیمانه فرماندار شهرستان با اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه

روز چهارشنبه 29 آبان ماه 1392 نشست صمیمانه ای با حضور فرماندار شهرستان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه در محل نمازخانه دانشگاه برگزار شد. در این نشست ابتدا دکتر پوربدخشان ریاست محترم دانشگاه حضور فرماندار، سایر مسئولین و دانشجویان را خیر مقدم گفتند سپس آقای امین عشقی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان خواسته های دانشجویان را عنوان نمودند. در ادامه مهندس قامتی فرماندار محترم شهرستان در صحبت هایشان بهترین نام برای دانشگاه را فناوری های نوین دانستند و دانشگاه را مبدأ حرکت درجامعه برشمردند و ایشان دفاع از حقوق خود را منشأ دفاع از حقوق بین المللی بیان نمودند که جلسه امروز نیز به همین منظور برگزار شده است و دانشجویان باید از امکانات محدود کشور مطلع باشند. مهندس قامتی افزودند فرمانداری آمادگی دریافت همه نوع ارتباط بین صنعت و دولت است و از خلاقیت و ایده های جدید و فکر های نو استقبال می نماید. سپس دانشجویان پرسش های خود را بیان نمودند و فرماندار شهرستان به پاسخگویی سؤالات دانشجویان پرداختند. همچنین آقای محمدپور مسئول اتوبوسرانی شهرستان نیز در جلسه حضور یافتند و در رابطه با مشکلات نقلیه دانشجویان صحبت نمودند. ایشان اظهار داشتند که مشکلات با مذاکره مسئولین قابل رفع خواهد بود. در نهایت با برگزاری نماز ظهر و عصر جلسه به اتمام رسید.

neshast1   neshast3

neshast5   neshast6