شنبه, 28 مرداد 1396

رونمایی تابلو یادبود ساختمان 1500 متری آزمایشگاه ها و کارگاه ها با یاری خیر قوچانی ( درج در سایت وزارت علوم )

با همت بنیاد حامیان علم و فناوری جمعه گذشته اجتماع بزرگی با حضور خیرین نیک اندیش قوچانی مقیم استان، امام جمعه و فرماندار قوچان، اعضای هیات رییسه و مدیران دانشگاه و اعضای هیات مدیره بنیاد در محل اتاق کنفرانس دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان برگزار گردید.

خیر

1

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین گزارش مبسوطی از موفقیت های چشمگیر مجموعه در زمینه های آموزشی، پژوهشی، عمرانی و تاسیسات زیربنایی و رفاه دانشجویی ارایه نمودند. سپس در خصوص فعالیت های ارزنده بنیاد دانشگاهی قوچان ضمن ابراز خرسندی از نگاه ویژه خیرین قوچانی اعلام نمودند با یاری خداوند متعال توانسته ایم در قالب طرح های 50 درصدی عمرانی وزارت علوم؛ پروژه ی احداث ساختمان آزمایشگاه ها و کارگاه ها به مساحت 1500 متر مربع با همت خیر گرامی جناب آقای مهندس علی سراجیان با هزینه ای بالغ بر 22 میلیارد ریال را به 95درصد پیشرفت فیزیکی برسانیم که در استان خراسان پس از دانشگاه بزرگ فردوسی  به عنوان دومین دانشگاه در جذب حمایت خیرین در این سطح به این مهم دست یافته ایم.

2

ایشان همچنین از دیگر فعالیت های مهم بنیاد در سال گذشته حمایت بی سابقه ی خیرین گرانقدر و تخصیص مبلغ 400 میلیون ریال در قالب وام های بلاعوض شهریه و تغذیه به دانشجویان بی بضاعت یاد کردند.

3

در ادامه فرماندار مردمی و امام جمعه محترم قوچان پیرامون اهمیت مشارکت خیرین در مراکز علمی و فرهنگی سخنانی ایراد نمودند و جلسه با بحث و تبادل نظر با حاضرین در جلسه در زمینه ی  توسعه ی این فعالیت های خداپسندانه ادامه یافت.

سپس از تابلوی یادبود ساختمان آزمایشگاه ها و کارگاه ها توسط خیر گرامی و مسئولین حاضر رونمایی گردید و در پایان ضمن پذیرایی به صرف ناهار از کلیه خیرین با اهدای هدایایی به رسم یادبود قدردانی گردید.

تلفن :  47344001-051