شنبه, 25 آذر 1396

header-final-edited

حضور پر شور غرفه گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در ششمین جشنواره کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه های کشور

حامد علیزاده مقدم کارشناس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی از حضور گرم و پر شور این گروه در ششمین جشنوراه کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه های کشور با نگاه ویژه و حمایت های بیدریغ ریاست معزز و معاونت محترم دانشجوئی و فرهنگی دانشگاه به میزبانی دانشگاه صنعتی امیر کبیر با حضور دکتر سید ضیاء هاشمی معاون محترم فرهنگی و اجتماعی و دکتر ایرجی کجوری مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری خبر داد.

DSC 0951

وی افزود این جشنواره که پس از  سالهای 90 تا قبل از شروع به کار دولت تدبیر و امید مورد بی توجهی قرار گرفته بود برای دومین بار طی سالیان گذشته به میزبانی دانشگاه پلی تکنیک تهران برگزار گردید که آثار ارسالی نسبت به دوره گذشته از رشد 30 درصدی برخوردار بود که بسیار حائز اهمیت است.

دبیر شورای فرهنگی دانشگاه همچنین از استقبال و مشارکت دو برابری کانون های فرهنگی و اجتماعی نسبت به دوره گذشته در دانشگاه شیراز خبرداد و عنوان کرد در این جشنواره دانشجویان 114 دانشگاه آثار خود را در زمینه های فرهنگی ، هنری ، ادبی ، دینی و مذهبی ارائه و با هم به رقابت پرداختند. که در مجموع 11 هزار برنامه از 1300 کانون منتخب به سمع و نظر بازدید کنندگان و داوران رسید. از نکات بارز این آثار می توان به بیش از 130 اثر در حوزه هنرهای نمایشی و 100 اثر در حوزه سینما در قالب فیلم کوتاه و انیمیشن اشاره کرد.

2

3

4

6

8

5

9

در پایان جشنواره سه نفر از کارشناسان فعال فرهنگی – اجتماعی و سه نفر از برگزیدگان شورای هماهنگی حوزه های کانونی معرفی و 5 غرفه نیز به عنوان غرفه برتر برگزیده شدند که غرفه دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان هم توانست مخاطبین زیادی را جذب نموده و حضور پرشوری در این جشنواره داشته باشد.

10