چهارشنبه, 22 آذر 1396

header-final-edited

​پيام تسلیت رياست دانشگاه به مناسبت درگذشت آيت الله هاشمي رفسنجانی ( درج در سایت وزارت علوم )

پیام تسلیت

دكتر علي اصغر بهشتي رئيس دانشگاه مهندسي فناوري هاي نوين قوچان در پيامي درگذشت رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام را تسليت گفتند.

متن اين پيام به شرح زير است:

انّا لله و انّا اليه راجعون

خبر درگذشت مجاهد نستوه روزهاي سخت و بزرگ مرد انقلاب و سياست ، يار ديرين امام خميني ( ره ) و مقام معظم رهبري ( مد ظله )، رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ؛ حضرت آيت الله هاشمي رفسنجاني که عمر پر برکت خویش را در راه اعتلای آرمانهای انقلاب اسلامی و ایران صرف نموده و در همه بحرانهای معاصر ، با وجود انواع بی مهری ها از جانب دشمنان و بدخواهان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره نقش بی بدیلی را ایفا نمودند ، موجب تالم و تاثر عمیق گردید.

images

دانشگاه مهندسی فناوری های نوین این ضایعه غم انگیز و فقدان این عالم برجسته را به مقام معظم رهبری ، بیت مرحوم آیت الله هاشمی و آحاد ملت ایران تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن فقید سعید علو درجات و برای بازماندگان صبر و شکیبائی مسئلت دارد.

علی اصغر بهشتی

رئیس دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان