یکشنبه, 30 مهر 1396

افتتاح سلف جدید دانشجویان پسر در حاشیه جلسه پرسش و پاسخ مشکلات صنفی

جلسه پرسش و مشکلات صنفی دانشجویان دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان با حضور پرشور دانشجویان و اعضای محترم هیات رئیسه در محل نمازخانه دانشگاه برگزار گردید.

DSC 2561

مهندس حجت دهستانی مدیر دانشجوئی دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی هدف از برگزاری این جلسه را بیان مسائل و مشکلات دانشجویان در سطح شهرستان و دانشگاه و پاسخگویی به ابهامات و ارائه راهکار مناسب جهت رفع دغدغه های این عزیزان در راستای احساس امنیت خاطر و تمرکز بیشتر بر روی مسائل آموزشی و پژوهشی که رسالت واقعی دانشجویان است عنوان کرد.

DSC 2564

DSC 2567

وی افزود در سال تحصیلی جاری تا کنون سه جلسه با این موضوعات برگزار شد که دو جلسه آن با حضور مسئولین شهرستانی و استانی همراه بوده است . بحمدلله تا کنون بسیاری از مسائل و مشکلات در این زمینه مرتفع گردیده و جا دارد از نگاه ویژه مسئولین شهرستان و دانشگاه به این مقوله علی الخصوص جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه که همواره در این مسیر همراه مجموعه دانشجویی بوده اند تشکر و قدردانی نمایم.

همچنین در این جلسه نمایندگانی از اقشار دانشجویان از تریبون آزاد با ریاست و اعضای هیات رئیسه دانشگاه طی دقایقی مطالبات خود را در زمینه های مسائل موجود در خوابگاه های خودگردان ، قیمت غذاها برای دانشجویان شبانه و غیر خوابگاهی ، مشکلات حمل و نقل ( سازمان اتوبوسرانی قوچان ) و حمایت های مالی و معنوی از دانشجویان پژوهشگر مقطع کارشناسی عنوان داشتند که با پاسخگوئی مسئولین در فضایی آرام و پرشور همراه بود.

DSC 2586

DSC 2598

DSC 2616

DSC 2622

DSC 2627

در پایان این جلسه سلف جدید دانشجویان پسر توسط دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه به همراه جمعی از معاونین و مدیران ستادی افتتاح و به بهره برداری رسید. لازم به ذکر است مساحت فضای فعلی نسبت به سلف قبلی 2.5 برابر افزایش یافته که با راه اندازی ساختمان آزمایشگاهها و کارگاهها و مدیریت فضاهای موجود با هزینه ای بالغ بر 100 میلیون ریال آماده سازی و تجهیز گردیده است.

DSC 2650

DSC 2634