چهارشنبه, 01 شهریور 1396

موفقيت گروه پژوهشي دانشگاه در ابداع روشي سبز در توليد نانوذرات شبكه هاي آلي-فلزي-زئوليتي (ZIF)

گروه تحقيقاتي به سرپرستی دكتر مهدی نيكنام عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه ؛ به روشي نو در توليد نانو ذرات شبكه هاي آلي-فلزي-زئوليتي (ZIF) با استفاده از امواج فراصوت جهت جذب و جداسازي دي اكسيد كربن دست یافتند که نتايج اين طرح به صورت اختراع داخلي به ثبت رسيده است و نشان دهنده یافتن روشي سبز و موثر جهت سنتز مواد متخلخل نانو ساختار شبكه هاي آلي-فلزي-زئوليتي (ZIF) در حضور امواج فراصوت مي باشد.

لازم به ذكر است همكاران اين طرح سركارخانم دكتر محبوبه قهرماني نژاد و سركارخانم هانيه قرباني (دانشجوي كارشناسي ارشد رشته مهندسي شيمي) مي باشند.

niknam2

تلفن :  47344001-051