یکشنبه, 30 مهر 1396

برگزاری سخنرانی علمی پروفسور Wongvises در دانشگاه

سخنرانی علمی پروفسور سومچای ونگ ویسس ( Prof. Somchai Wongwises ) ، عضو هیات علمی گروه مکانیک دانشگاه کینگ مونگ کوت تایلند و عضو پیوسته انیستیتو رویال این کشور  با موضوع افزایش انتقال حرارت در جریانهای تک فاز و دو فاز در محل سالن آمفی تئاتر مجتمع فرهنگی امام رضا (ع) قوچان برگزار شد.

DSC 2834

دکتر احسان ابراهیم نیا بجستان عضو هیات علمی گروه مکانیک دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان و دبیر اجرائی این سخنرانی علمی، هدف از برگزاری این برنامه را تبادل اطلاعات اساتید مختلف داخلی و خارجی ، پژوهشگران و دانشمندان حوزه علوم

DSC 2852

DSC 2816

مکانیک و مبحث انتقال حرارت در کنار جمع دانشجویان عنوان کرد و افزود :پروفسور ویسس از پژوهشگران شناخته شده در حوزه علوم، علوم آزمایشگاهی انتقال حرارت درنانو سیالات و سرپرست یک گروه تحقیقاتی در دانشگاه کینگ مونگ تایلند است که تحقیقات جامع و وسیعی در زمینه انتقال حرارت در سطح جهان داشته است و در این نشست علمی، در مورد فرصت های در دسترس برای همکاری بین المللی بین محققان این شاخه از علوم مهندسی به بحث و بررسی پرداخته شد.

DSC 2879

DSC 2870

وی ابراز امیدواری کرد در آینده ای نزدیک با حضور صاحبان صنایع در این حوزه علمی، شاهد افزایش همکاری های صنعتی ، بین دانشگاهی و نیز بین المللی در دانشگاه صنعتی قوچان باشیم .