یکشنبه, 30 مهر 1396

انتخاب مقاله عضو هیات علمی دانشگاه در بخش پوستر دومین همایش ملی ورزش و بیماری ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان، مقاله آقای جلال منصوری عضو هیأت علمی دانشگاه با عنوان تاثیر افزایش سن و اضافه وزن بر شاخص های زیست حرکتی و عوامل خطرزای قلبی- عروقی آتش نشانان مشهد در دومین همایش ملی ورزش و بیماری ها در بخش پوستر به عنوان مقاله برتر انتخاب شد این همایش دو روزه توسط پژوهشگاه علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران در محل این پردیس برگزار شد در این همایش از مجموع 142 مقاله ارسال‌شده به دبیرخانه، 30 مقاله جهت ارائه به‌صورت سخنرانی و 62 مقاله برای ارائه به شکل پوستر برگزیده شد که در بخش ارائه پوستر، مقالات آقایان جلال منصوری ،بهلول قربانیان و الهام طالبی به ترتیب اول تا سوم شدند.

منصوری

منصوری1