چهارشنبه, 01 شهریور 1396

برگزاری هم اندیشی خانوادگی اساتید دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س)

به مناسبت ايام ولادت حضرت زهرا(س) و پايان سال 1395 برنامه تفريحي فرهنگي خانوادگي اساتيد هيئت علمي دانشگاه مهندسي فناوري هعاي نويي قوچان  كه توسط مركز هم انديشي اساتيد دانشگاه و با همت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري روز پنجشنبه در مركز فرهنگي بعثت مشهد برگزار گرديد .

در اين برنامه كه با حضور 70 نفر از اساتيد هيئت علمي به همراه خانواده هاي محترم ايشان انجام گرفت برنامه هايي همچون برگزاري حلقه معرفت با موضوع خانواده ، مسابقات ورزشي بين اساتيد ، مسابقه نقاشي جهت كودكان و ضيافت نهار  برگزار گرديد

در پايان نيز به مناسبت ايام ولادت حضرت زهرا(س) به همسران اساتيد حاضر و همچنين برندگان مسابقات برگزار شده هدايايي تقديم گرديد.

تلفن :  47344001-051