چهارشنبه, 01 شهریور 1396

تجلیل از اساتید برتر آموزشی سال تحصیلی 96-95 به مناسبت روز معلم

آئین بزرگداشت مقام شامخ معلم و روز استاد سال 96 دانشگاه مهندسی فناری های نوین قوچان در محل تالار تشریفات شهرستان با حضور پر شور اعضای هیات رئیسه ، مسئولین شهرستان ، اعضای هیات مدیر بنیاد حامیان علم و فناوری ( خیّرین ) ، اعضای هیات علمی و اساتید مدعو که به اتفاق خانواده میهمان دانشگاه بودند برگزار شد.

IMG 2052

IMG 1978

IMG 1977

IMG 1987

جلال منصوری دبیر برگزاری مراسم در مصاحبه با روابط عمومی عنوان داشت ، این مراسم باشکوه که با اجرای مجری توانمند شبکه سیمای خراسان رضوی جمال جاودانی و اجرای موسیقی مقامی به سرپرستی پیمان منعمی هنرمند قوچانی برگزار شد ، جناب آقایان دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه ، دکتر رشیدی معاونت آموزش و پژوهش ، دکتر صدرنیا معاونت اداری و مالی و حجة الاسلام دکتر دستجردی امام جمعه مردمی قوچان دقایقی ضمن تبریک این روز فرخنده و گرامیداشت یاد شهید فرزانه مرتضی مطهری و تقارن این روز با اعیاد شعبانیه ، دیدگاهها و سیاست های آموزشی در دانشگاه در سال جدید و بیان تسهیلات در نظر گرفته شده ویژه اعضای هیات علمی پرداختند.

IMG 1993

IMG 2109

IMG 2068

IMG 2063

IMG 2106

IMG 2007

در ادامه مراسم آقایان ؛ دکتر مجید مهدویان عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی ، دکتر احسان ابراهیم نیا بجستان عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک ، دکتر محمد حسین سیگاری عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر و مهندس حسین زارعی عضو هیات علمی گروه مهندسی برق به عنوان اساتید برتر آموزشی و دکتر قاسم مدرسی به عنوان استاد مدعو برتر ( گروه زبان خارجه ) در سال تحصیلی 96-95 ؛ الواح تقدیر و هدایای نفیسی از طرف دانشگاه و بنیاد حامیان علم و فناوری به رسم یادبود ؛ از دستان اعضای هیات رئیسه و مسئولین شهرستان دریافت نمودند.

IMG 2113

IMG 2116

IMG 2127

همچنین از زحمات دکتر داود فربد به عنوان نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در برگزاری اولین آزمون موفق کارشناسی ارشد در شهرستان قوچان با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.

IMG 2121

این مراسم با صرف شام توسط حاضرین به پایان رسید.

تلفن :  47344001-051