یکشنبه, 30 مهر 1396

با حضور معاون وزیر علوم ساختمان آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه افتتاح شد ( درج در سایت وزارت علوم )

به گزارش روابط عمومی، آئین افتتاح ساختمان آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین قوچان با حضور جناب آقای دکتر عسگریان ابیانه معاون اداری، مالی و مدیرت منابع و دکتر رخشانی مهر مدیر کل نظارت بر طرح های عمرانی  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،اعضای هیات رئیسه و مدیران دانشگاه ، اعضای هیات مدیره بنیاد حامیان علم و فناوری و جمعی از خیرین و مدیران شهرستانی برگزار شد.

DSC 4174

در این مراسم جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه با اشاره به اینکه در سال جاری اعتبارات تعمیر و تجهیز این دانشگاه دولتی 5 هزار و 180 میلیون ریال است مهم‌ترین مشکل را در زمینه تخصیص این اعتبارات در مقایسه با دانشگاه‌های دیگر خراسان رضوی دانستند و افزودند این دانشگاه در سال 92 از مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی به دانشگاه ارتقاء پیداکرده است و در حال حاضر با موافقت هیأت امنا نسبت به تغییر نام به دانشگاه صنعتی قوچان منتظر نظر نهائی شورای گسترش وزارت علوم می باشیم .

DSC 4196

DSC 4212

DSC 4241

مهندس شیخی مدیر دفتر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه نیز در ادامه جلسه در خصوص مشخصات فنی ساختمانی توضیحاتی ارائه داد و افزود ساختمان آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه ،با مساحت یک هزار و 500 متر مربع  از محل ردیف کمک‌های خیرین و با یاری خیر گرانقدر جناب آقای مهندس سراجیان ( به یاد شادروان حبیبه خیامی ) به پیمانکاری شرکت تسیان ساخته شد و در سال 96 به بهره برداری رسید که قسمتی از مشکلات فضاهای آموزشی دانشگاه  را مرتفع  نموده است.

این مراسم با صرف نهار و پذیرائی از حاضرین خاتمه یافت.