سه شنبه, 02 آبان 1396

برگزاری آزمون سراسری سال 96 شهرستان قوچان در کمال آرامش

دكتر داود فربد، نماينده تام الاختيار آزمون سازمان سنجش در شهرستان قوچان در مصاحبه با روابط عمومی دانشگاه از شرکت 2 هزار و 751 داوطلب در کنکور سراسری 96 دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در این شهرستان خبر داد.

4447558

دکتر فربد در خصوص جزئیات برگزاری آزمون سراسری سال 96 در این شهرستان اظهار داشت: آزمون سراسریسال 96 در قوچان   هم‌زمان با سراسر کشور در روزهای پنجشنبه و جمعه 15 و 16 تیرماه در دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین و پیام نور قوچان برگزارشده گردید.

وی بابیان اینکه در سال جاری بیشترین داوطلب کنکور سراسری این شهرستان در رشته علوم تجربی شرکت کرده است، گفت: آزمون گروه علوم تجربی صبح امروز با حضور یک هزار و 670 نفر برگزار که نسبت به یک هزار و 566 داوطلب سال گذشته این رشته دارای افزایش104 نفری بوده است.

DSC 5584

DSC 5609

مدیر امور آموزشی دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان در خصوص سایر گروه های آزمایشی عنوان داشت : در گروه‌های ریاضی و علوم انسانی که صبح پنجشنبه آزمون آنها برگزارشده است، به ترتیب 281 و 406 داوطلب خانم و آقا حضورداشته‌اند و این تعداد در گروه‌های هنر و زبان نیز که عصر پنجشنبه و عصر جمعه با یکدیگر  به رقابت پرداختند،به تعداد 123 داوطلب در گروه هنر و 271  داوطلب در گروه زبان خارجی رسید.

DSC 5805

وی مجموع داوطلبان این شهرستان برای شرکت در آزمون سراسری 96 را دو هزار و 751 نفر برشمرد که دارای افزایش 149 نفری است و اضافه کرد: تعداد داوطلبان قوچانی در مقایسه با سال گذشته در گروه‌های علوم تجربی، علوم انسانی و زبان خارجی دارای افزایش بوده و در گروه‌های علوم ریاضی و هنر کاهش داشته است.

دکتر فربد در پایان از حمایتهای همه جانبه و بیدریغ جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه و تمامی مسئولین ادارات ، نهاد ها و دانشگاه پیام نور در راستای هر چه بهتر برگزار شدن این آزمون تقدیر نمود و افزود در برگزاری آزمون سراسری سال 96 قوچان کلیه حوزه های دانشگاه همکاری صمیمانه ای داشتند که جا دارد از تلاشهای شبانه روزی همکاران حفاظت آزمون ( اداره حراست) ، حوزه مدیریت اداری ، دستیاران و منشی آزمون و تمامی عوامل محترم اجرائی تقدیر و تشکر نمایم.

DSC 5918

DSC 5977

DSC 6010

DSC 6037