شنبه, 25 آذر 1396

header-final-edited

برگزاری مراسم گرامیداشت روز خبرنگار سال 96 در دانشگاه

مراسم نشست خبری و تجلیل از خبرنگاران شهرستان با حضور اعضای هیات رئیسه در محل اتاق جلسات دانشگاه برگزار گردید.

DSC 6692

در این مراسم که با حضور پرشور خبرنگارانی از خبرگزاری های فارس،دانشجو،ایسنا، ایرنا ، تسنیم ، صداوسیمای خراسان رضوی دفتر قوچان، باشگاه خبرنگاران جوان ، روزنامه خراسان ، روزنامه قدس ، پایگاه های خبری ایران نیوز، صبح توس ، قوچان خبر و خبرنامه محلی آوای قوچان همراه بود ؛ دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک روز خبرنگار به اصحاب رسانه حاضر در این مراسم و تشکر از همراهی ایشان با مجموعه دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان در طول سال یادآور شدند : پیشرفت سازمانها در عصر امروز مستلزم فضای سالم خبری و اطلاع رسانی و کمک به دور کردن تنش ها از دستگاهها و و نهادها است. خبرنگاران با انتقال صحیح و موثق اخبار می توانند ضمن کمک به مدیران ، آنها را در انجام بهتر امور و رفع حواشی کمک نمایند.

DSC 6704

دکتر علی اصغر بهشتی درادامه این مراسم  پاسخگوی سخنان خبرنگاران حاضر بودند و با اشاره به جایگاه دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان در میان دانشگاه های دولتی در سطح منطقه عنوان داشتند: این دانشگاه وضعیت بهتری پس از دانشگاه‌های فردوسی مشهد و حکیم سبزواری دارد و به‌عنوان یک دانشگاه معتبر ازنظر علمی شناخته می‌شود.

ایشان یکی از مهمترین اقدامات این دانشگاه را توجه به مباحث اشتغال دانستند و افزودند : ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجوی غیربومی این دانشگاه با تحصیل در دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان تحول عظیمی در مسکن، پوشاک و خوراک این شهرستان ایجاد کرده اند.

DSC 6710

رییس دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصدی پروژه دانشکده فنی و مهندسی بیان کردند: پیمانکار این پروژه قول تکمیل آن را تا بهمن ماه داده است که پس از بهره برداری ۷ هزار مترمربعی این ساختمان فضای آموزشی به بیش از 2/5 برابر افزایش خواهد یافت.

دکتر بهشتی از توجه وزارت علوم در دولت تدبیر و امید به مقاطع تحصیلات تکمیلی یاد کردند و اضافه کردند: ۴ رشته مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه با حمایت های دولت به ۷ رشته افزایش پیدا کرده است.

DSC 6690

در پایان مراسم از خبرنگاران حاضر با اهدا لوح سپاس و هدایایی به رسم یادبود تقدیر گردید.

DSC 6717

DSC 6736