سه شنبه, 02 آبان 1396

برگزاری آیین تکریم کارمندان دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان همزمان با هفته دولت

آیین تکریم کارمندان دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان همزمان با روز کارمند و در هفته گرامیداشت دولت برگزار شد.

DSC 6839

به گزارش روابط عمومی در این مراسم که در محل تالار تشریفات قوچان با حضور پرسنل دانشگاه ، اعضای هیات رئیسه ، هیات مدیره بنیاد حامیان علم و فناوری ( خیرین ) و مسئولین سطح شهرستان برگزار شد ،دکتر صدرنیا معاون اداری و مالی دانشگاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجائی و باهنر و تبریک روز کارمند گزارشی از نحوه انتخاب کارکنان نمونه سال 96 دانشگاه ارائه نمود . در ادامه مراسم، دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه نیز با تبریک روز کارمند به کارمندان حاضر در مراسم از همت و تلاش کلیه پرسنل در راستای ارتقاء سطح کیفی دانشگاه تقدیر نمودند . ایشان از نگاه ویژه مدیران به افزایش سطح کیفی امور رفاهی کارکنان در راستای ایجاد روحیه نشاط و شادابی یاد کردند و متقابلاً انتظارات دانشگاه از یک کارمند نمونه را برشمردند.

DSC 6773

حجة الاسلام ایمانی مقدم مسئول نهاد رهبری در دانشگاه ضمن تبریک این مناسبتها و تبریک سالروز ازدواج تاریخی امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) عنوان داشت دوری خانواده ها از تجملات در مراسمات ازدواج می تواند الگوی مناسبی برای نسل جوان کشور باشد.

DSC 6786

DSC 6852

دکتر قریش الحسینی نایب رئیس بنیاد دانشگاهی دیگر سخنران این مراسم نیز با صحبت هائی پیرامون عملکرد این بنیاد و رسالت و برنامه های خیرین در راستای ارتقاء سطح آموزش عالی عنوان داشت . در ادامه از دانش آموزان نمونه سال تحصیلی 96-95 فرزندان کارکنان و اعضای هیات علمی مطابق آئین نامه رفاهی با اهداء لوح تقدیر از معاونت آموزشی دانشگاه و اهدای کارت هدیه تقدیر شد.

IMG 9751

IMG 9766

DSC 6871

IMG 9762

DSC 6875

در پایان مراسم از 5 نفر از کارکنان رسمی،پیمانی و قراردادی و یک نفر از نیروهای کارمند شرکتی با اهداء لوح سپاس با امضای ریاست دانشگاه و اهداء هدایایی از طرف دانشگاه و بیناد دانشگاهی تقدیر و از میهمانان حاضر با صرف شام پذیرائی شد.

DSC 6887

IMG 9782

DSC 6882

DSC 6883

DSC 6890

DSC 6891

DSC 6893

از دیگر برنامه های این مراسم می توان به اجرای موسیقی سنتی و مقامی ، اهداء شاخه گل ، مسابقه حضوری و اهداء جوایز به فرزندان کارکنان حاضر در مراسم اشاره کرد.

DSC 6820

IMG 9829

IMG 9838

لازم به ذکر است کارمندان نمونه دانشگاه در سال 1396خانمها زهرا اصغری نیکان از حوزه معاونت اداری و مالی ، سیده ملیحه محمودی از حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی وآقایان سید مجتبی حسینی از حوزه ریاست ( بنیاد دانشگاهی ) ، حامد علیزاده مقدم از حوزه معاونت دانشجوئی و فرهنگی، محمد ابراهیم سلیمان مزرجی از حفاظت فیزیکی  و از نیروهای شرکتی سرکار خانم الهه داغستانی شاغل در حوزه اداری و مالی بودند . همچنین از آقای مهدی دلدار به عنوان نیروی خدماتی نمونه از طرف شرکت طرف قرارداد دانشگاه و بنیاد خیرین تقدیر شد