پنج شنبه, 23 آذر 1396

header-final-edited

پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دکتر علی اصغر بهشتی رئیس دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان با صدور پیامی آغاز سال تحصیلی 97-96 و بهار علم و دانش و تقارن آن با ماه انسان ساز محرم و هفته دفاع مقدس را به جامعه دانشگاهی تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی در متن این پیام آمده است :

بنام خدا

قسم به قلم و آنچه می نویسد و سپاس صاحب آن را که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود.
بدینوسیله آغاز ماه مهر ، بهار علم و دانش را حضور جامعه دانشگاهی ، اساتید گرانقدر و دانشجویان گرامی بویژه به دانشجویانی که به تازگی در جمع خانواده دانشگاهی پذیرفته شده اند تبریک عرض می نمایم.

از استادان بزگوار انتظار دارم دانشجویان را همانند فرزندان خود انسانهایی با اخلاق ، خدادوست ، متعهد و متخصص تربیت نموده و آنها را به عنوان متخصصانی ثروت آفرین تحویل جامعه ایران اسلامی نمایند.

از دانشجویان عزیز می خواهم این تحول عظیم در مسیر زندگی خود را غنیمت شمرده و ضمن کسب علم و تخصص مفید در راستای رسیدن به آرمانهای والای انقلاب اسلامی؛ همواره به ارزشهای اخلاقی و دینی پایبند باشند.

مهر امسال سرشار از عطر حماسه حسینی و مزین به آرمانهای بلند شهیدان کربلاست . بهار تعلیم و تربیت اسلامی با تکریم اهل بیت عصمت و طهارت ( ع ) و تعظیم شعائر دینی آغاز می شود و در همین مطلع خاطره هشت سال دفاع مقدس در دلها احیاء می گردد.

امیدوارم شروع دوباره سال تحصیلی در سایه منویات مقام معظم رهبری ( مد ظله ) ؛ همراه با تحقق امیدها و آرزوهای بزرگ برای جامعه علمی کشور و نویدبخش رسیدن به قله های رفیع علم و دانش در عرصه های ملی و بین المللی باشد.

علی اصغر بهشتی