پنج شنبه, 23 آذر 1396

header-final-edited

بازدید ریاست و اعضای هیات رئیسه دانشگاه از روند ثبت نام دانشجویان جدید الورود

دکتر بهشتی ریاست محترم  دانشگاه به همراه اعضای هیات رئیسه از غرفه های نمایشگاه ویژه دانشجویان جدیدالورود و روند و نحوه ثبت نام این عزیزان بازدید کردند.

DSC 8002

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این بازدید که با استقبال غرفه داران نمایشگاه و والدین و دانشجویان جدیدالورود همراه بود، اعضای هیات رئیسه از نزدیک در جریان خدمات و فعالیتهای ارائه شده در غرفه ها قرار گرفته و ضمن بررسی روند ثبت نام ، نکات لازم را در راستای رفاه حال ثبت نام شوندگان به همکاران مستقر در مراحل مختلف ثبت نام یادآور شدند.

DSC 8011

DSC 8022

DSC 8030

DSC 8073

دکتر بهشتی نیز دقایقی ضمن پاسخگوئی به پرسشهای مطرح شده از سمت والدین دانشجویان جدیدالورود در جریان دغدغه های آنها قرار گرفته و دستورات لازم را در خصوص حل این مشکلات در چارچوب قوانین و امکانات موجود صادر نمودند.

DSC 7924