سه شنبه, 02 آبان 1396

برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس به همت دفتر بسیج اساتید

مراسم گرامیداشت دفاع مقدس به همت دفتر بسیج اساتید دانشگاه و با حضور ریاست محترم ، اعضای محترم هیات رئیسه، فرمانده محترم سپاه ناحیه قوچان ، مدیر محترم کانون بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شهرستان ،تنی چند از فرماندهان دوران دفاع مقدس و اساتید محترم از دانشگاههای سطح شهرستان در محل اتاق جلسات دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان در محل برگزار شد.

DSC 7412

دکتر داود فربد مسئول دفتر بسیج اساتید دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی هدف از برگزاری این مراسم را ارج نهادن به رشادتهای رزمندگان عزیز در طول هشت سال دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: این مراسم با سخنرانی آقایان دکتر بهشتی ریاست معزز دانشگاه، سرهنگ فروزان مهر فرمانده محترم سپاه ناحیه قوچان و دکتر کاظمی مدیر محترم کانون بسیج اساتید شهرستان در رابطه با رشادتها و دلاورمردی های رزمنگان اسلام در جنگی نابرابر با دشمن بعثی که تا دندان مسلح و توسط توسط ابرقدرتهای شرق و غرب در طول مدت حمایت می شد و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والا مقام در طول این هشت سال و ادامه این نهضت تا مرزهای سوریه و عراق توسط مدافعین حرم و تقدیم شهدای گلگون کفن که امنیت امروز ایران اسلامی را مدیون حماسه آفرینی این بزرگ مردان هستیم آغاز و در ادامه کلیپ های تصویری از دوران دفاع مقدس به نمایش در آمد و حال و هوای مراسم را دگرگون کرد . گزارشی از برنامه های اجرا شده توسط دفتر بسیج اساتید دانشگاه از زمان تاسیس تا کنون و پذیرائی از میهمانان به صرف ناهار پایان بخش این مراسم ارزشی بود.

DSC 7422

DSC 7427

DSC 7413

DSC 7419

دکتر فربد در خاتمه از ارائه گواهی حضور به شرکت کنندگان در این برنامه خبر داد و افزود: طرح سوال در رابطه با دفاع مقدس و برگزاری مسابقه بین استادان دانشگاه همراه با اهدا جوایز نفیس به برگزیدگان این مسابقات از دیگر برنامه های گرامیداشت این هفته بود و به منظور آشنایی بیشتر اساتید جوان با ارزشهای دفاع مقدس نیز برای اولین بار نمایشگاهی تصویری همراه با توضیحات (در کانالهای تلگرامی) برای اساتید و دانشجویان محترم دانشگاه ارائه گردید که مورد استقبال قرار گرفت.