پنج شنبه, 23 آذر 1396

header-final-edited

مجوز مرکز نوآوری دانشگاه توسط معاون پژوهشی وزیر علوم صادر شد

با یاری خداوند متعال و پیگیری های مجدانه حوزه مدیریت پژوهش و فناوری ، مجوز تاسيس مركز نوآوري دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان از سوي معاونت پژوهش و فناوري وزارت علوم ، صادر شد.

مجوز مرکز نوآوری

دکتر مهدی نیکنام مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن تایید این خبر افزود : مدت اعتبار اين مجوز دو سال مي باشد كه دانشگاه را موظف به انجام امور مرتبط در چارچوب آيين نامه ايجاد مراكز نوآوري مي نمايد .

وی هدف از تشکیل این مرکز را نقش آفريني در تحقق كارآفريني مبتني بر نوآوري ، شناسائي و توانمندسازي متخصصان ،دانشجويان و اساتيد خلاق نوآور و كارآفرين و فراهم سازي زمينه تجاري سازي دستاوردهاي علمي آن ها براي ورود به فعاليت هاي كارآفرينانه ، ارتقاي نقش نوآوران و كارآفرينان در توسعه و اعتلاي كشور از طريق خلق دانش ، فناوري و كسب و كار دانش بنيان ، تسريع در تبديل ايده ها به محصول و استفاده از طرح ها و ايده هاي دانشجويان و طرفداري و تشويق آنان در راستاي شعار سال يعني اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال عنوان کرد و اعلام داشت : دانشجويان خلاق مي توانند در مركز نوآوري ايده ها وتاسيس شركت هاي دانش بنيان را در بالاترين سطح پيگيري كنند.

عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه در انتها از تلاش تمام همكاران حوزه پژوهش به ويژه خانم استادزاده کارشناس این حوزه كه در اخذ اين مجوز تلاش ویژه ای داشتند تشكر کرد و ابراز امیدواری نمود با راه اندازی این مرکز بتوانیم شاهد پویایی روز افزون و طرح و ثبت ایده های خلاقانه و تبدیل آن به پروژه های علمی و صنعتی در راستای تحقق رسالت علمی و پژوهشی دانشگاه باشیم .