سه شنبه, 02 آبان 1396

ثبت نام بیش از 600 دانشجوی جدیدالورود در دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان

حامد علیزاده مقدم دبیر ستاد استقبال دانشجویان جدیدالورود دانشگاه در سال 96 در مصاحبه با روابط عمومی از ثبت نام بیش از 600 نفری پذیرفته شدگان در دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان خبر داد.

DSC 8022

DSC 7653

DSC 7763

علیزاده مقدم در خصوص اقدامات انجام شده در ستاد استقبال جهت فراهم آوردن شرایط مناسب و مهیا نمودن امکانات لازم برای دانشجویان جدید الورود و کم کردن دغدغه خانواده ها ؛ ضمن تشکر از حمایت های بیدریغ ریاست محترم دانشگاه جناب اقای دکتر بهشتی ، معاونین معزز ، مدیران گرامی و اعضای پرتلاش ستاد استقبال و کادر اجرائی فرایند ثبت نام، اعلام داشت: در مجموع 2 جلسه برنامه ریزی با حضور اعضای ستاد استقبال و یک جلسه توجیهی ویژه عوامل اجرائی ثبت نام برگزار شد که به حمدلله  با برنامه ریزی و مدیریت شایسته شاهد جذب دانشجویان ورودی جدید در کمال نظم و آرامش بودیم.

DSC 7438

وی افزود امسال غرفه های مختلفی نظیر: فرهنگی ، نهاد رهبری ، روابط عمومی ، پژوهشی ، تربیت بدنی ، تشکلها و کانونها و صنایع دستی در محوطه دانشگاه برپا شد که هدف از راه اندازی آنها ارائه خدمات بهتر و کاملتر به این عزیزان بود و مورد استقبال زیادی قرار گرفت .

علیزاده افزود : خدماتی نظیر ارائه محصولات صنایع دستی و سنتی شهرستان مانند فرش گلیم، کیف و ... جهت آشنائی بیشتر با فرهنگ و سنن شهر قوچان ، در اختیار قرار دادن تجربیات به ورودی های جدید توسط دانشجویان تشکلها و کانون ها، اجرای برنامه زنده رادیویی توسط گروه کافه رادیو ، گرفتن عکس یادگاری با تابلو و محوطه دانشگاه ، توزیع برشور معرفی دانشگاه و دفترچه یادداشت در غرفه روابط عمومی ، پاسخگوئی به سوالات شرعی توسط مبلغین دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه و پخش صبحانه متبرک از حرم امام رضا (ع ) ، پذیرائی در غرفه نهاد ، استعدادیابی و نمایش گوشه ای از دستاوردها و موفقیت های دانشگاه در غرفه های فرهنگی، پژوهشی و تربیت بدنی به دانشجویان جدید الورود و خانواده های ایشان را می توان از آن جمله عنوان کرد.

DSC 7923

دبیر ستاد استقبال دانشجویان جدید الورود در سال 96 در پایان تعداد ثبت نامی ها  را در مقطع کارشناسی 490 نفر و در مقطع کارشناسی ارشد 110 نفر عنوان کرد .

عکسهای بیشتر در کانال روابط عمومی دانشگاه به آدرس :  RavabetOmomiNovin@