سه شنبه, 02 آبان 1396

برگزاری جلسه اخلاق مدیران شهرستان به میزبانی دانشگاه

جلسه اخلاق مدیران شهرستان به میزبانی دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان برگزار شد.

DSC 8612

در این جلسه که با حضور اعضای شورای اداری شهرستان ، اعضای هیات رئیسه و مدیران دانشگاه در محل نمازخانه ساختمان امام رضا (ع) برگزار شد ، حجة الاسلام والمسلمین دکتر دستجردی امام جمعه محترم قوچان دقایقی در خصوص ارائه نکات اخلاقی مدیریتی به سخنرانی پرداختند .

DSC 8623

در ادامه جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین گزارش مختصری از وضعیت کنونی دانشگاه برای حضار در جلسه ارائه نمودند و در پایان دکتر قامتی فرماندار مردمی قوچان ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه و تبریک هفته نیروی انتظامی به تلاشگران برقراری نظم و امنیت در کشور ، از زحمات امام جمعه معزز در خصوص ارائه مطالب مفید در این برنامه تشکر و بر لزوم تداوم این جلسات و حضور کلیه مدیران در آن به صورت هفتگی تاکید کردند.

DSC 8626

DSC 8642