پنج شنبه, 23 آذر 1396

تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد 96

takmul

پذیرش تکمیل ظرفیت دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی درمقطع کارشناسی ارشد سال 96

دکتر داود فربد مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، در گفتگو با روابط عمومی اعلام نمود که با توجه به نامه رسمی سازمان سنجش،

دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی (در صورت اعلام نیاز) پذیرش تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد خواهند داشت.

دکتر فربد اضافه نمود بر اساس زمانبندی انجام شده توسط سنجش، دفترچه تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد از روز شنبه 22 مهرماه بر روی

سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت و زمان انتخاب رشته تکمیل ظرفیت نیز از روز دوشنبه 24 مهرماه الی پنجشنبه 27 مهرماه خواهد بود.

عضو هیات علمی دانشگاه خاطرنشان کرد در مرحله تکمیل ظرفیت، کلیه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون کارشناسی ارشد سال 96 مجاز به

انتخاب رشته خواهند بودکه علاقه مندان مي توانند برای جزئیات بیشتر و نحوه انتخاب رشته به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه نمایند.