چهارشنبه, 01 آذر 1396

header-final-edited

کسب موفقیت دانشجوی دانشگاه صنعتی قوچان در مسابقات جهانی مهارت ابوظبی.

چهل و چهارمین دوره مسابقات جهانی مهارت در ابوظبی امارات در حالی برگزار گردید که محمد هادی نجفی دانشجوی رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی قوچان بعنوان یکی از اعضای تیم ملی مهارت رباتیک در این مسابقات حضور داشت و توانست همراه این تیم پس از تیم های کره جنوبی ، روسیه ، چین و ژاپن موفق به اخذ مقام پنجم و کسب مدال افتخار در این دوره از مسابقات شد.

لازم به ذکر است در این دوره از این مسابقات که با حضور ۵۹ کشور صاحب نام، در گرایش های مختلف برگزار گردید، حاصل نتیجه ی تیم ملی مهارت ایران یک مدال طلا، یک مدال برنز و کسب پنج دیپلم افتخار بود.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به این دانشجوی عزیز تبریک گفته و آرزوی موفقیت های بیشتر در تمامی عرصه های زندگی برای ایشان از درگاه ایزد منان خواستار است.

hadi

hadi1