چهارشنبه, 01 آذر 1396

header-final-edited

برگزاری جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود سال 96

جلسه توجیهی دانشجویان جدید الورود در محل نمازخانه دانشگاه با حضور اعضای محترم هیئت رئیسه ، مدیران و اعضای هیئت علمی؛ در دو نوبت صبح و بعد از ظهر ویژه دانشجویان دختر و پسر ورودی 96 برگزار شد .

DSC 9268

در این مراسم دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه ضمن تبریک به دانشجویان جدیدالورود جهت موفق شدن در آزمون سراسری و قبولی در دانشگاه صنعتی قوچان ،نکات راهبردی در خصوص راه های موفقیت در دوران دانشجوئی عنوان داشتند و ابراز امیدواری کردند دانشجویان بتوانند با تلاش و کوشش مضاعف در راه تحصیل علم ،آینده سازان خوبی برای ایران اسلامی باشند. در ادامه دکتر هادی زاده معاونت دانشجویی و فرهنگی و رئیس ستاد استقبال دانشجویان جدیدالورود و حجت السلام و المسلمین ایمانی مقدم مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری نیز به نکاتی در مورد محیط دانشگاهی و تفاوت های آن با دوران تحصیل در مدرسه و شرایط زندگی درسالهای دانشجوئی پرداختند .

DSC 9365

DSC 9235

DSC 9280

DSC 9413

دکتر دیانت مشاور دانشجوئی نیز دقایقی را به راهنمائی دانشجویان در سالیان تحصیلات دانشگاهی که اغلب دور از خانه و خانواده هستند پرداخت و دکتر فربد مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی و دکتر نیکنام مدیر پژوهش و فناوری سخنرانان پایانی این جلسه در زمینه های آشنائی با قوانین آموزشی و پژوهشی بودند.

DSC 9305

DSC 9351

DSC 9356

از دیگر برنامه های این مراسم می توان به اجرای مسابقه حضوری ، اجرای زنده سرود ای ایران ، اهدای بولتن معرفی دانشگاه توسط روابط عمومی و پذیرائی حاضران در جلسه اشاره کرد.

DSC 9315