چهارشنبه, 01 آذر 1396

header-final-edited

برگزاری جلسه هم اندیشی اساتید با موضوع" عواطف و معارف در مکتب عاشورا"

جلسه هم اندیشی اساتید هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان عواطف و معارف در مکتب عاشورا در محل اتاق جلسات دانشگاه برگزار شد.

DSC 9481

محسنی خبرنگار دفتر نهاد مقام معظم رهبری در مصاحبه با روابط عمومی عنوان داشت این جلسه به منظور شناخت و درک بیشتر اعضای محترم هیات علمی از مکتب عاشورا و به همت گروه معارف اسلامی دانشگاه برگزار گردید . در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین ایمانی مقدم مسئول محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری به مقدمات و مباحثی در رابطه با موضوع جلسه اشاره نمود و دکتر مهدویان دبیر شورای هم اندیشی اساتید نیز به ارائه چند نکته درباره ادامه این نشست ها پرداخت . در ادامه اساتید حاضر به بحث و گفتگو در مورد محور تخصصی جلسه پرداختند و مواردی همچون : تبیین مفاهیم کلیدی ، ضعفها و مکانیزم انتقال مفاهیم عاشورائی ، معرفی کتب مرتبط با جریان عاشورا ، آرمان و هدف این جریان ، پیوند عاشورا و دفاع مقدس و تاثیر جریان عاشورا از طریق درک قلبی مطرح شد.

DSC 9470

DSC 9474

DSC 9477

این جلسه با جمع بندی مطالب بالا توسط مسئول محترم نهاد به پایان رسید.