چهارشنبه, 01 آذر 1396

header-final-edited

برگزاری کارگاه آموزشی "آشنایی با قوانین کمیسیون موارد خاص" برای اولین بار در دانشگاه

دکتر داود فربد مدیر آموزشي و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی اظهار داشت به همت حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی ؛ کارگاه "آشنايي با قوانين کمیسیون موارد خاص" برای کارشناسان محترم حوزه هاي آموزشی، دانشجويي و دانشكده برگزار گردید.

DSC 9502

وی افزود مدرس این کارگاه مهندس یگانه کارشناس مسئول محترم حوزه دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد و مدرس شورای بررسی موارد خاص استان خراسان رضوی بودند که با توجه به اینکه این کارگاه برای اولین بار در سطح قوچان برگزار گردید، مسئولین محترم آموزشي و دانشجویی موسسات آموزش عالی اترک و حکیم نظامی قوچان نیز در اين کارگاه شرکت داشتند.

DSC 9507

لازم به ذکر است این کارگاه به منظور اشراف جامع تر کارشناسان محترم به مسائل خاص حاکم بر مشکلات آموزشی دانشجویان و کمک به حل و فصل بهتر دغدغه های آموزشی دانشجویان برگزار و گواهی حضور نیز برای شرکت کنندگان محترم صادر شد.