پنج شنبه, 23 آذر 1396

header-final-edited

پایان کلاسهای آموزش اطفاء حریق کارمندان دانشگاه صنعتی قوچان با اجرای مانور میدانی

زهرا اصغری نیکان مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی عنوان داشت : این دوره با هدف آشنائی کارکنان دانشگاه با مبانی ایمنی و آتش نشانی ، شناسایی خطرات، آشنایی با انواع تجهیزات اطفا حریق و نحوه استفاده از آنها، آشنایی با انواع عملیات اطفای حریق در دو بخش عملی و تئوری ویژه کارمندان دانشگاه برگزار گردید.

DSC 0250

وی از دیگر اهداف برگزاری این دوره آموزشی را ارتقاء سطح فرهنگ ایمنی کارمندان دانشگاه ، آشنایی شرکت کنندگان با حوادث مختلف و چگونگی انتخاب عکس العمل مناسب و موثر در راستای به حداقل رساندن خسارت جانی و مالی در مواجهه با آتش سوزی در محیط کار ، منازل ، خودرو و ... اعلام کرد.

DSC 0198

اصغری در پایان استقبال کارمندان شاغل در واحد های مختلف دانشگاه را بسیار خوب و پرشور ارزیابی کرد و اضافه کرد همزمان با پایان این دوره آموزشی به شرکت کنندگان گواهینامه آموزش ضمن خدمت ارائه خواهد گردید.

#عکسها و اطلاعات بیشتر در کانال روابط عمومی

@RavabetOmomiSanati