پنج شنبه, 23 آذر 1396

header-final-edited

پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه به مناسبت نابودی گروهک تکفیری داعش

دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه در پیامی نابودی کامل گروهک تروریستی تکفیری داعش را به مقام معظم رهبری ، ملت بزرگ ایران ، دولت محترم ، نیروهای مسلح ، دولت و ملت شریف عراق و سوریه تبریک گفتند.

پایان داعش

متن این پیام به این شرح است :

بسم الله الرحمن الرحیم

تحفه و شر دشمنان به خودشان برگشت . این وعده و مژده ای است که خداوند سبحان به مسلمانان و بندگان صالح خود داده است .
تاریخ معاصر جنایت ، توحش ، نسل کشی و ویرانی که گروهک تروریستی تکفیری داعش بر ملت مسلمان مظلوم منطقه تحمیل کرد را از یاد نخواهد برد. گروهکی که ساخته ی قدرتهای منحوس استکباری علی الخصوص آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب صهیونیستی و  مورد حمایت برخی از کشورهای مرتجع منطقه بود .
 این نطفه نامشروع، در مدت عمر منحوس خود ،با فریب افراد و به ویژه جوانانی از ملیت های مختلف، جنایت های وحشیانه ای را نسبت به انسان ها با ادیان و مذاهب مختلف روا داشتند که کمتر ذهنی توان تصور آن را می نماید.اربابان آنها فکر می کردند که می توانند سالیان درازی در منطقه حضور داشته باشند و با خیال ایجاد حکومت اسلامی، تلاش کردند خشن ترین چهره دینداری را از اسلام به جهانیان نشان دهند و با نسل کشی و غارت ثروت و نوامیس مردم مظلوم  منطقه در عراق و سوریه  ضربه بزرگی بر پیکره شیعیان جهان وارد آورند.
اما امروز با استعانت از قدرت لایزال الهی ، رهبری مدبرانه و هوشمندانه مقام معظم رهبری ( مد ظله ) و هوشیاری مرجع عالی قدر شیعه آیت الله سیستانی ( دامت برکاته ) در عراق و بسیج مردم در برابر داعش، همچنین تلاش های فرزند برومند اسلام جناب سید حسن نصرالله در بیدارگری مردم نسبت به فتنه امریکایی-صهیونیستی داعش و مجاهدت های رزمندگان اسلام چون بسیج مردمی و ارتش عراق و سوریه و در کنار آنها نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرماندهی مجاهد نستوه، سردارسرلشکر حاج قاسم سلیمانی، نه تنها این فتنه را خنثی ساخت، بلکه شکست بزرگ دیگری را برای مدعیان قدرت در جهان رقم زد.
خبر مسرت بخش پایان فتنه داعش که مقارن با ایام حلول ماه مبارک ربیع الاول حاصل گردید را خدمت مقام معظم رهبری (مد ظله) ، ریاست محترم جمهوری ، مردم و دولت کشورهای مسلمان عراق و سوریه ، خانواده معزز شهدای مدافع حرم و جانبازان این راه مقدس و تمامی صلح طلبان جهان تبریک و تهنیت عرض می نمایم  .

علی اصغر بهشتی
رئیس دانشگاه صنعتی قوچان