پنج شنبه, 23 آذر 1396

header-final-edited

برگزاری اولین دوره مسابقات بازی ریاضی در دانشگاه صنعتی قوچان

اولین دوره مسابقات بازی ریاضی در سطح شهرستان قوچان با حضور 128 دانش آموز و دانشجو در قالب 32 تیم به همت انجمن علمی ریاضی ، مدیریت پژوهش و فناوری و مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و به مدت 2 روز در محل ساختمان امام رضا (ع ) برگزار گردید.

DSC 0702

دکتر حسین محمدیان عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه صنعتی قوچان در مصاحبه با روابط عمومی ؛ هدف از برگزاری این مسابقات را آموختن ریاضیات همراه بازی به مخاطبین و جامعه هدف عنوان کرد و افزود در این بازی ها مفاهیم اولیه ای همچون بخش پذیری ، اعداد اول ، مجذور بودن و...در قالب بازی فکری و تیمی توسط شرکت کنندگان حل می شود .

DSC 0712

وی با بیان این مطلب که برخی از این بازی ها دارای الگوریتم خاصی بوده اما برخی دیگر الگوریتم مشخصی ندارند بیان کرد : در بازی های دارای الگوریتم تیم ها پس از پیدا کردن آن الگوریتم اقدام به حل سوال خواهند کرد اما در بازی های بدون الگوریتم باید در همان لحظه الگوریتمی برای آن تعریف و بازی را بر اساس آن به پایان رساند.
عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه استقبال از این مسابقات را بی نظیر خواند و افزود 26 تیم از سطح مدارس شهرستان به همراه دانشجویانی از دانشگاه صنعتی قوچان،پیام نور قوچان و موسسه آموزش عالی اترک قوچان در دوره اول این مسابقات و به مدت 2 روز با هم به رقابت پرداختند که تیم های برنده صاحب بشترین تعداد برد از 5 بازی برگزار شده گردیدند.
در پایان این مسابقات تیم هایی از دبیرستان تیزهوشان ( دو تیم ) و فزرانگان (یک تیم ) حائز مقام های اول تا سوم گردیدند که الواح سپاس به همراه جوایز نقدی خود را به میزان 300،500 و 200 هزار تومان از تیم برگزاری این مسابقات دریافت داشتند . همچنین در بخش جنبی نیز دانش آموزانی از دبیرستان شاهد و فرزانگان به عنوان نفرات برتر انتخاب و جوایز نقدی به آنها تعلق گرفت.

DSC 0738

اعضای تیم حائز رتبه اول