پنج شنبه, 23 آذر 1396

header-final-edited

مسابقه طراحی سردرب دانشگاه صنعتی قوچان که در سطح کشوری برگزار شد با معرفی 6 اثر برگزیده به پایان رسید

مراسم داوری و انتخاب طرح‌های برتر مسابقه طراحی سر درب دانشگاه صنعتی قوچان عصر امروز با حضور آقایان پروفسور معماریان و پروفسور وفامهر از دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر مداحی از مؤسسه آموزش عالی خاوران مشهد ، دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه و مهندس شیخی سرپرست گروه فنی و طرح های عمرانی در محل اتاق 101 ساختمان امام رضا ( ع ) برگزار گردید . که در پایان داوری 6 طرح برتر از میان 117 طرح رسیده انتخاب شدند.

DSC 0631

مهندس شیخی دبیر برگزاری این مسابقات در مصاحبه با روابط عمومی عنوان داشت : دانشگاه صنعتی قوچان نیمه دوم شهریورماه سال جاری فراخوانی کشوری برای طراحی سر درب این دانشگاه به‌صورت اجرای مسابقه انجام داد که در مدت زمان مقرر تا اوایل آبان ماه تعداد 117 اثر از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی مانند هنر تهران، صنعتی شریف، اصفهان و سازمان‌هایی مثل شهرداری و نظام‌مهندسی و میراث فرهنگی به دبیرخانه این مسابقه ارسال گردید .

DSC 0642

وی افزود مراسم داوری و انتخاب طرح‌های برتر عصر امروز با حضوراساتید و صاحبنظران در این زمینه برگزار شد که در مرحله نخست داوری‌ها 16 طرح انتخاب و پس از امتیازدهی شش طرح نهایی انتخاب و معرفی گردیدند.
مهندس شیخی اضافه کرد : ارزیابی نهایی این طرح‌ها نکاتی همچون ایده پردازی، میزان خلاقیت و نوآوری، توجه به موقعیت بومی و تاریخی منطقه و دانشگاه صنعتی قوچان و مسائل اقتصادی و اجرایی مدنظر قرار گرفت.
همچنین در حاشیه این مراسم عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در مصاحبه با روابط عمومی بابیان اینکه با توجه به کثرت طرح‌ها و تنوع شاخص‌های مهمی در انتخاب طرح برتر رعایت شد، افزود: اقتصاد، هویت ایستایی، مصالح و جزئیات، خلاقیت و نوآوری، ایده اول بودن، تکنیکال بودن، سمبلیک بودن و معرفی توان و قدرت دانشگاه صنعتی قوچان مدنظر قرار گرفت.

DSC 0674

دکتر وفامهر با اشاره به اینکه با توجه به جمیع طرح‌ها که از گروه‌های مختلف انتخاب‌شده بود 100 امتیاز در نظر گرفته شد، بیان کرد: باید طرح برتر از خلاقیت و ایده‌پردازی قوی برخوردار بود، از طرفی هویت ملی و معماری ایرانی و اسلامی در آن رعایت می‌شد و قابلیت اجرا نیز با توجه به امکانات و تکنولوژی‌های داخلی مدنظر قرار می‌گرفت.
وی یادآور شد: سر درب یک دانشگاه صنعتی، معرف توان، قدرت و صنعت آن دانشگاه است و باید هویت ایرانی در آن رعایت شود که در طرح برتر هم المان‌های معماری سنتی به شکل مدرن ارائه‌شده و هم اجرای طرح نیازمند قالب‌بندی‌های جدید است.
عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران بابیان اینکه در این ایده برتر باید تغییراتی لحاظ شود که هیأت داوران آن را به طراح اعلام می‌کنند، ضافه کرد: مصالح سردرب باید از بتون مسلح و از مقاومت بالایی برخوردار بوده و در آن کابل قرار بگیرد.
گفتنی است نقاط ضعف طرح های اول تا سوم با اعمال نظر دواران برای برطرف نمودن آنها به صاحبان این آثار اعلام و پس ارسال مجدد آثار تصحیح شده به دبیرخانه مسابقات جمع بندی نهائی برای انتخاب طرح برتر جهت اجرا در ورودی دانشگاه صنعتی قوچان انجام خواهد گردید.

همچنین در پایان این مسابقات به پاس حضور داوران محترم لوح سپاسی از طرف جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه به ایشان اهداء گردید.

DSC 0759

#عکسها و اطلاعات بیشتر در کانال روابط عمومی                                                                                                     @RavabetOmomiSanati