پنج شنبه, 23 آذر 1396

header-final-edited

دوره آموزشي آشنايي با مهارت هاي فرزند پروري ویژه اساتید و کارمندان دانشگاه برگزار شد

دوره آموزشي آشنايي با مهارت هاي فرزند پروري عصر امروز با استقبال خوب اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه صنعتی قوچان به همت واحد آموزش منابع انسانی حوزه معاونت محترم اداری و مالی برگزار گردید.

DSC 0777

در این کارگاه آموزشی که در محل اتاق جلسات سازمان مرکزی برگزار شد ؛ دکتر سید امیر امين يزدي فارغ التحصیل دانشگاه شفیلد انگلستان و رئيس دانشكده علوم تربيتي و روانشناسي دانشگاه فردوسي  و همچنین  مدير مركز خدمات روانشناسي و مشاوره امين مشهد مطالب مفیدی در زمینه شناخت انواع رفتار فرزندان ،شیوه های integrate سازی مغز کودک و روشهای مواجه شدن با regulate شدن فرزندان و همچنین برخی از روش های soothing جهت ایجاد آرامش در فرزندان ارائه کرد.

DSC 0769