پنج شنبه, 23 آذر 1396

header-final-edited

مراسم تجلیل از دانشجویان برتر علمی ، فرهنگی و ورزشی دانشگاه صنعتی قوچان گرامی داشت روز دانشجو سال 96

در این مراسم که همزمان با فرارسیدن روز دانشجو و تقارن آن با میلاد نبی اکرم (ص) به همت حوزه ی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد بیش از  500 دانشجوی مشتاق در کنار ریاست دانشگاه و سایر اعضای هیات رئیسه شرکت داشتند که در پایان 60 نفر از دانشجویان برتر در زمینه های علمی،فرهنگی و ورزشی  لوح سپاس و جوایز خود را از دستان مسئولین دانشگاه دریافت داشتند.

DSC 1208

از دیگر برنامه های این مراسم به اجرای موسیقی و تئاتر توسط دانشجویان و اجرای مسابقه حضوری با اجرای مجری توانمند استانی جمال جاودانی می توان اشاره کرد.

#عکسها و اطلاعات بیشتر در کانال روابط عمومی                                                                                                     @RavabetOmomiSanati