چهارشنبه, 27 دی 1396

پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر بهشتی به مناسبت 16 آذر روز دانشجو

azar 16

دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه در پیامی 16 آذر و روز دانشجو را به جامعه ی دانشگاهی علی الخصوص دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان تبریک گفتند.

متن این پیام به این شرح است :

بسم الله الرحمن الرحیم

بدون شکّ، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.
آن نهال که امروزه به درختی تنومند و استوار تبدیل شده، حال به دست شما عزیزان سپرده شده است و این مسئولیتی بس سنگین و بزرگ است که همه ملّت و بخصوص شما دانشجویان مسلمان که به حق سردمداران پیشرفت و ترقّی این کشور هستید، در قبال آن وظیفه دارید.
16 آذر که نشان از پایمردی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام سلطه دارد یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر تیرهای استعماری دشمن سپر کردند و در گذر زمان فریاد ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رسانده اند . نامگذاری این روز به نام مقدس دانشجو تلنگری است تا دانشجویان جایگاه خطیر خود را در تعیین سرنوشت کشور فراموش نکنند و با شناخت کامل از تحولات درونی و بیرونی کشور ، با تلاش های خود موجبات پیشرفت کشور را فراهم کنند.
دانشجوی آگاه با الهام از سیره سیاسی الهی امام امت ، نصایح رهبر فرزانه انقلاب و حرکت در مسیر تحقق آرمانهای نظام و سیاست های دولت محترم تدبیر و امید ،توانسته است دور از هیاهوی تبلیغاتی دشمنان، استقلال طلبی، آزادی خواهی و استکبار ستیزی خود را حفظ کند.
اینجانب ضمن گرامیداشت سالروز 16 آذر، روز دانشجو را به جامعه علمی و دانشگاهی بویژه یکایک دانشجویان گران‌قدر دانشگاه صنعتی قوچان ، تبریک عرض نموده و یاد و خاطره تمامی شهدای دانشگاه ، خاصه شهیدان ، قندچی ، شریعت رضوی و بزرگ ‌نیا را گرامی می‌دارم.
توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نماید.