چهارشنبه, 27 دی 1396

دومین مراسم جشن ازدواج دانشجویی در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در ایام ولادت با سعادت حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله و حضرت امام جعفر صادق علیه السلام جشن ازدواج آسان 16 زوج دانشجو در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد. در این جشن که با هدف الگوسازی مراسم ساده ازدواج به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه با همکاری حوزه بسیج دانشجویی مرصاد و حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برپا شد.
حجت الاسلام وظیفه‌مند کارشناس دفتر نهاد رهبری در پرسمان دانشجویی و مسائل خانواده پیرامون آموزش‌های ازدواج به زوجین درزمینه احترام متقابل به یکدیگر و خانواده‌ها، توجه به احساسات، عدم دخالت والدین در زندگی، مشاوره از بزرگترها و... مواردی را عنوان کرد.
اجرای مولودی شاد توسط مسعود رضایی مداح اهل بیت، اجرای مسابقه حضوری وِزه ی دانشجویان پسر و دختر توسط بریمانی مجری توانمند کشوری و بازیگر برنامه ی شکرآباد و اجرای تئاتر طنز دانشجویی از دیگر بخش‌های برنامه ی دومین جشن ازدواج دانشجویی بود.
صحبت های مدیر عامل بنیاد حامیان علم و فناوری قوچان ( خیرین ) پایان بخش این مراسم باشکوه بود.
گفتنی است هدایای ویژه‌ای توسط بنیاد حامیان علم و فناوری و نهاد رهبری به زوج های جوان در این جشن اهدا شد.

ezdevaj

ezdevaj1