چهارشنبه, 27 دی 1396

آزمایشگاه پیشرفته ی تحقیقاتی نانو شیمی دانشگاه صنعتی قوچان همزمان با هفته ی پژوهش به بهره برداری رسید.

آزمایشگاه تحقیقاتی نانو دانشگاه صنعتی قوچان همزمان با هفته ی پژوهش و فناوری با حضور اعضای هیات رئیسه و جمعی از اساتید و کارکنان توسط جناب آقای دکتر علی‌اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه به صورت رسمی افتتاح و به بهره برداری رسید.
دکتر بهشتی در جمع اساتید و اعضای هیأت رئیسه ی دانشگاه اعلام داشتند: این آزمایشگاه تحقیقاتی دارای تجهیزات مناسبی برای گروه مهندسی شیمی بوده است که باید از این فضا و امکانات در راستای پیشبرد برنامه‌های تحقیقاتی، پژوهشی و پیشرفت علمی استفاده مطلوب صورت پذیرد.
ایشان بابیان اینکه این دانشگاه به دنبال تبدیل‌شدن به قطب نانو شیمی در منطقه است، گفتند: تمام هزینه راه‌اندازی این آزمایشگاه 3 میلیارد و 550 میلیون ریال بوده که 3 میلیارد ریال آن برای خرید تجهیزات تخصصی و عمومی و 550 میلیون ریال هزینه زیر ساخت ها نظیر سکوبندی تخصیص یافته است.
در این مراسم دکتر طاهره روحانی بسطامی عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی و رئیس امور ازمایشگاهها و کارگاههای دانشگاه در مصاحبه با روابط عمومی اعلام داشت : تعدادی از تجهیزات خریداری‌شده این آزمایشگاه تحقیقاتی مستقر و متصل شده‌اند و مابقی اقلام موردنیاز نیز در آینده ی به تجهیزات این آزمایشگاه افزوده خواهد شد .
وی افزود : امکانات تهیه‌شده در این دانشگاه از نظر استاندارد در سطح بی‌نظیری بوده و امکان دارد برخی از تجهیزات موجود را حتی سایر دانشگاه‌های سطح استان دارا نباشند.

nano

nano1