چهارشنبه, 27 دی 1396

مراسم تجلیل از دانشجویان پژوهشگر و فناور دانشگاه صنعتی قوچان و جشن هفته ی پزوهش در سال 96 برگزار شد.

آئین تجلیل از دانشجویان پژوهشگر و فناور دانشگاه صنعتی قوچان در سال 96 برگزار شد.
در این مراسم که به همت حوزه ی معاونت آموزشی و پژوهشی و با همکاری حوزه ی معاونت دانشجوئی و فرهنگی، با استقبال بی نظیر دانشجویان مشتاق و حضور جمعی از اعضای هیات رئیسه در محل نماز خانه دانشگاه برگزار گردید از 65 دانشجوی فعال در زمینه های پژوهشی ، تحقیقات آزمایشگاهی و فناری تجلیل به عمل آمد.
از برنامه های این مراسم میتوان به سخنرانی جناب آقای دکتر رشیدی معاونت محترم آموزشی و پژوهشی ، برگزاری کارگاه آموزشی ویژه استارت آپ از ایده تا کسب و کار توسط جناب آقای دکتر صدرنیا معاونت محترم اداری و مالی و عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه ، اجرای تئاتر طنز توسط گروه کانون تئاتر و قرعه کشی و اهدای جوایز بین حاضرین در مراسم اشاره کرد.

taglild

taglild3