دوشنبه, 01 مرداد 1397

انتخاب دانشگاه صنعتی قوچان به عنوان یکی از حوزه های برتر در برگزاری آزمون های سراسری سال 96

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر فربد نماینده تام الاختیار این دانشگاه در آزمونهای سراسری وابسته به سازمان سنجش کشور اعلام داشت: در گردهمايي اخیر نمايندگان تام الاختيار دانشگاهها در برگزاري آزمونهای سراسری سال 97  که با حضور معاون محترم وزير و رئيس سازمان سنجش آموزش كشور در تهران برگزار شد،  دانشگاه صنعتی قوچان با احراز رتبه ممتاز و در بین حدود 480 حوزه امتحانی در کشور بعنوان يكي از حوزه های برتر در برگزاري آزمون هاي سراسري سال 96 انتخاب شد.

photo 2018 06 24 09 07 01

وی افزود: به همین منظور لوح سپاسی از سوی دکتر ابراهیم خدایی معاون محترم وزير و رئيس سازمان سنجش آموزش كشور به مسئولین این حوزه اعطا شد.

photo 2018 06 21 23 43 32

photo 2018 06 21 23 35 16

مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی قوچان ضمن تبریک کسب این افتخار به کلیه مسئولین و دست اندرکاران برگزاری آزمونها در این حوزه امتحانی ؛ از حمایتهای همه جانبه و بیدریغ جناب آقای دکتر علی اصغر بهشتی ریاست محترم دانشگاه و سایر اعضای محترم هیات رئیسه تشکر کرد و افزود: کسب این عنوان مرهون همکاری بسیار عالی و هماهنگی كليه عوامل محترم اجرايي علی الخصوص در حوزه های حفاظت آزمون و  پشتیبانی آزمون صورت پذیرفته است و جا دارد از همکاری صمیمانه ادارات محترم شهرستان كه ما را در برگزاري این آزمون ها یاری رساندند تقدیر و تشکر نمایم.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد که حوزه امتحانی دانشگاه صنعتی قوچان بتواند همچنان و با توان بیشتر در مسير خدمتگزاري به جوانان جوياي علم اين  شهرستان گام بردارد.

ایمیل : info{at}qiet.ac.ir