سه شنبه, 29 آبان 1397

مرکز آموزش عالی آزاد و مجازی دانشگاه صنعتی قوچان تاسیس شد.

مرکز آموزش عالی آزاد و مجازی دانشگاه صنعتی قوچان توسط جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه و با حضور اعضای هیات رئیسه و جمعی از اساتید و کارمندان دانشگاه صنعتی قوچان در محل سازمان مرکزی این دانشگاه با اعتباری بالغ بر 500 میلیون ریال افتتاح و به بهره برداری رسید.

photo 2018 06 24 13 13 32

photo 2018 06 24 13 13 37

photo 2018 06 24 13 13 36

photo 2018 06 24 13 13 30

مهندس جواد حسن پور مدیر مرکز آموزش عالی آزاد و مجازی دانشگاه صنعتی قوچان در مصاحبه با روابط عمومی ، هدف از تاسیس مرکز آموزش آزاد و مجازی دانشگاه را افزایش مهارت‌افزایی دانشجویان برای ورود به بازار کار، صنعت و جامعه بیان نمود.

وی تاکید کرد: افزایش دانش و نگرش حرفه‌ای دانشجویان متناسب با رشته تحصیلی و نیاز بازار کار، تقویت حسن اعتماد به نفس و ایجاد انگیزه در دانشجویان ورودی به دانشگاه و همچنین زمینه‌سازی برای شناخت و شکوفاسازی علایق شغلی و حرفه‌ای، برند سازی دانشگاه صنعتی قوچان در سطح استان، از دیگر اهداف احداث مرکز آموزش عالی آزاد دانشگاه را تشکیل می‌دهند.

عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی قوچان اضافه کرد : در این راستا مرکز در نظر دارد برای تمامی دانشجویان در کنار آموزش آکادمیک، دوره¬های تخصصی و مهارتی ویژه¬ای تعریف نماید که در پایان دوره کارشناسی، دانشجویان حداقل در سه تا چهار زمینه تخصص لازم را برای ورود به بازار کار کسب نمایند.

مهندس حسن پور در ادامه با اشاره به بهره برداری از مرکز زبان این دانشگاه در آینده ای نزدیک افزود : در این مرکز زبانهای انگلیسی ، فرانسه و آلمانی ارائه خواهد گردید و ابراز امیدواری نمود که این مرکز بتواند خدمات مفیدی جهت ارائه به کارمندان ادارات ، دانشجویان و دانش آموزان مشتاق به مهارت آموزی و فراگیری تخصص در سطح شهرستان قوچان فراهم آورد.

ایمیل : info{at}qiet.ac.ir