یکشنبه, 25 آذر 1397

نخستین نشست هم اندیشی " وقف،علم و فناوری و حمایت از نخبگان " به میزبانی دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

اولین همایش وقف ، علم و فناوری و حمایت از نخبگان؛ همزمان با دهه وقف . با حضور آقای رجائی نیا فرماندار محترم شهرستان ، اعضای هیات رئیسه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و

اعضای هیات علمی دانشگاههای سطح شهر، مسئولین و کارشناسان اداره اوقاف در سطح شهرستان و استان و تعدادی از معتمدین محلی در محل سالن جلسات دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد.

DSC 1149

در این جلسه در خصوص اهمیت و جایگاه وقف در سطح جامعه و علی الخصوص در بحث آموزش عالی موضوعاتی طرح و حاضرین در سالن به تبادل نظر پیرامون موضوع جلسه پرداختند.

در پایان مقرر گردید تعدادی از مدعوین در جلسه به صورت داوطلبانه کاندیدای عضویت در شورای وقف علم و فن آوری گردیده و پس از تعیین دبیرخانه و برگزاری انتخابات،

ادامه این جلسات در دستور کار این شورا قرار گیرد.

گزارش تصویری مراسم :

photo 2018 11 11 01 09 15