شنبه, 29 دی 1397

تجلیل از اساتید پژوهشگر برتر دانشگاه صنعتی قوچان همزمان با هفته پژوهش (درج در سایت وزارت علوم )

خبر پژوهش

MIL2297

مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی قوچان با حضور اعضای محترم هیئت رئیسه در محل سالن جلسات سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در این مراسم که با حضور جمعی از اعضای هیات علمی برگزار شد ؛ دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه دقایقی در خصوص اهمیت و جایگاه پزوهش

و نقش اعضای هیات علمی در راهبرد پژوهش های دانشجویی و ارتباط با صنعت به سخنرانی پرداختند.

MIL2163

در ادامه دکتر ایمان رشیدی طرقی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان نیز ضمن تبریک هفته پزوهش یادآور شد: از امسال حداقل یک فضای اموزشی مجزا برای تحقیقات اساتید اختصاص پیدا می کند.

سپس کلیپی از موفقیت ها و دستاوردهای پژوهشی دوسال اخیر به نمایش در آمد و دکتر مسعود پور مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی قوچان هم با اشاره به انعقاد قرارداد و تفاهم نامه های مختلف با صنعت بیان کرد:

برای اولین بار نرم افزار جامع ارتباط با صنعت در حال تهیه بوده و به عنوان پایلوت مشهد و خراسان رضوی در این نرم افزار راه اندازی شده است.

وی از بازدید میدانی از واحدهای صنعتی بیان کرد: تفاهم نامه ای نیز با دانشکده شهید منتظری مشهد منعقد شده که برای استفاده از امکانات آن ها اساتید این دانشگاه میتوانند پس از انجام هماهنگی

های لازم در آنجا حضور پیدا کنند و کاراهی پژوهشی خود را در این مرکز پیگیری نمایند.

دکتر مهدی نیکنام شارک مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه هم در این جلسه به بیان چگونگی نحوه انتخاب اساتید برتر حوزه پژوهشی در سال جاری پرداخت که در پایان از اساتید برتر پژوهشی دانشگاه صنعتی

قوچان به شرح زیر تقدیر به عمل آمد:

MIL2275

تقدیر ویژه از دکتر حسن کریمی مله به خاطر قرار گرفتن نام وی به عنوان یکی از 16 دانشمند برتر ایران و تنها دانشمند ایرانی شرق کشور حاضر در لیست برترین دانشمندان پر استناد دنیا در سال 2018 به عمل آمد

MIL2241

از دکتر بهرام فرهادی نیا عضو هیات علمی گروه ریاضی به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه صنعتی قوچان در سال 97 تقدیر به عمل آمد.

پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتی قوچان در سال 97 :
                        1. دکتر بهرام فرهادی نیا   گروه ریاضی

2. دکتر مرتضی عنبرسوز   گروه مهندسی مکانیک و صنایع

3. دکتر محمدرضا رمضانی آل   گروه مهندسی برق

فناوران برتر دانشگاه:

1     . خانم دکتر عطیه اندخشیده     گروه مهندسی مکانیک و صنایع

2. دکتر ستار مالکی     گروه مهندسی مکانیک و صنایع

MIL2249

تقدیر از دکتر سید علی رخشان به عنوان پژوهشگر برتر مدعو در سال 97

تقدیر از دکتر احسان ابراهیم نیا بجستان به عنوان بهترین مقاله ارائه شده

تقدیر از دکتر بهرام فرهادی نیا به عنوان برترین H-INDEX   در میان اساتید دانشگاه ( به استثناء دکتر کریمی مله )

پژوهشگران برتر گروههای آموزشی دانشگاه صنعتی قوچان در سال 97