پنج شنبه, 04 خرداد 1396

برگزاری مسابقات فوتسال پسران به مناسبت هفته خوابگاه ها

مسابقات فوتسال دانشجویان پسر به مناسبت هفته خوابگاه ها با حضور 12 تیم در 4 گروه 3 تیمی به صورت دوره ای از تاریخ 92/2/15 الی 92/2/21 در محل سالن ورزشی شهید صحرایی قوچان برگزار گردید.

بعد از رقابت های گروهی و حذفی این بازیها، رقابتهای مرحله نهایی و نیمه نهایی انجام گرفت که نتایج بازی ها به شرح زیر می باشد:
تیم های اول تا سوم : اوربیتال، تورنادو، مرصاد

اختتامیه این مسابقات روز شنبه مورخ 92/2/21، با حضور جناب آقای دکتر پوربدخشان ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر بایمانی معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و تعدادی از مدیران دانشگاه برگزار شد. در پایان ، گزارشی از کل بازی ها و نحوه برگزاری مسابقات ارائه گردید و ریاست محترم دانشگاه در رابطه با ورزش و نقش آن در زندگی دانشجویی و سلامت جسمی و روحی با دانشجویان صحبت نمودند، سپس به تیم های اول تا سوم احکام قهرمانی و جوایز اهدا گردید.

تلفن :  47344001-051