چهارشنبه, 01 شهریور 1396

header-final-edited

ثبت نام وام دانشجوئی نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95

01

*مدارک مورد نیاز برای دانشجویانی که اولین بار متقاضی درخواست وام هستند :

1-تعهد نامه محضری با ضامن کارمند رسمی یا پیمانی(یا بازنشسته دولتی با ارائه گواهی کسر از حقوق)

2-فتوکپی برابر با اصل تعهد محضری مقطع قبل نیز قابل قبول می باشد.(دانشجویان روزانه و شبانه)

3-کپی حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی ضامن (دانشجویان روزانه و شبانه)

4-کپی کارت ملی+کارت دانشجویی+کپی شناسنامه (ضامن و دانشجو)،(دانشجویان روزانه و شبانه)

5-شماره حساب تجارت به نام شخص متقاضی وام (فقط دانشجویان روزانه)

6-کپی صفحات اول و دوم عقدنامه برای دانشجویان متاهل(فقط دانشجویان روزانه)

7-اصل و کپی اجاره نامه مسکن با کد رهگیری به نام خود دانشجو برای متقاضیان وام مسکن و ودیعه مسکن متاهلی (فقط دانشجویان روزانه)

8-دانشجویان متقاضی وام حج (مدارک باید مورد تایید امور فرهنگی باشد)

03

تذکر 1-دانشجویانی که در ترم های قبل وام دریافت کرده و اصل سند تعهدنامه محضری  و حکم استخدامی ضامن را نیز تحویل داده اند، می بایست صرفا تا تاریخ ذکر شده درخواست های خودرا از طریق سایت ثبت نمایند.

تذکر 2-وام دانشجویان شبانه(نوبت دوم)فقط بابت شهریه و به حساب به دانشگاه واریز وی شود و قابل پرداخت به دانشجو نمی باشد

تذکر3-دانشجویان انصرافی،انتقالی کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته جهت دریافت هرگونه تسهیلات ابتداء می بایست با دانشگاه قبلی خود تسویه حساب نموده و یکی از وضعیت های انصراف ،انتقالی،دریافت دفترچه اقساط و یا تسویه حساب در سیستم صندوق رفاه توسط دانشگاه قبلی ثبت شده باشد.

تذکر 4- به درخواست هایی که بعد از از تاریخ ذکر شده ثبت شده باشد ترتیب اثری داده نخواهد شد.

تذکر 5- ثبت و قبول درخواست وام به منزله تعلق وام و دلیل استحقاق وام نمی باشد بلکه پرداخت و میزان وام مشروط به تامین اعتبار لازم از طرف صندوق رفاه دانشجویان می باشد.اولویت با دانشجویان بی بضاعت می باشد.

تذکر6-دانشجویانی که شماره حساب تجارت آنها 9 رقمی می باشد بایستی در اسرع وقت نسبت به افتتاح حساب جدید تجارت کارت جوان (ده رقمی)اقدام نمایند در غیر اینصورت وام نامبرده گان قابل ثبت نمی باشد.

تذکر 7- دانشجویانی که مدارک دریافت وام خود را به طور کامل تحویل نداده اند هرچه سریعتر نسبت به تحویل آن اقدام نمایند تا در زمان فارغ التحصیلی دچار مشکل نگردند.

تذکر 8-به دانشجویانی که دو ترم متناوب مشروط شده اند هیچ نوع وامی تعلق نمی گیرد.

تذکر9-زمان تعیین تکلیف بدهی برای کلیه دانشجویان (مشمول و غیر مشمول )حداکثر 9 ماه پس از فارغ التحصیلی می باشد. در صورتی که پس از گذشت 9 ماه برای تقسیط وام مراجعه شود دیگر قابل تقسیط نبوده و کل بدهی وام باید یکجا پرداخت شود.

لینک دانلود فرم تعهد نامه وام دانشجوئی

تلفن :  47344001-051