چهارشنبه, 01 شهریور 1396

6-      ابراهیم حقی ................................ مهندسی برق – ورودی 94

7-     محمود آرمیده ............................... مهندسی شیمی – ورودی 95

8-     مهدی نیکخواه .............................. مهندسی عمران – ورودی 95

9-      مهدی ملایی ............................... مهندسی فناوری اطلاعات- ورودی 93

زمان بندی انتخابات :

1-       کاندیداهای فوق می توانند از تاریخ سه شنبه 09/03/96 لغایت یکشنبه 14/03/96 در محل دانشگاه و خوابگاه های دانشجویی جهت کسب رای دانشجویان تبلیغات نمایند. ((( اطلاعیه های تبلیغاتی کاندیداها حتما باید قبل از توزیع به رویت گروه فرهنگی دانشگاه رسیده و مجوز لازم را دریافت نموده باشد، در غیر اینصورت توزیع هر گونه تراکت و بسته تبلیغاتی تخلف محسوب می گردد. )))

2-      چهارشنبه 15/03/96 روز پایان تبلیغات بوده و تبلیغات در این روز ممنوع خواهد بود.

3-     انتخابات از طریق سامانه مجازی فرهنگی به مدت چهار روز از تاریخ 16/03/96 لغایت 19/03/96 برگزار خواهد گردید.

((( دانشجویان محترم می توانند جهت شرکت در انتخابات به صفحه اصلی سایت دانشگاه به آدرس www.qiet.ac.ir قسمت سامانه ها مراجعه نموده و با وارد کردن                                                                   شماره دانشجویی، شماره ملی، تاریخ تولد و نام پدر اقدام به رای دهی نمایند. متذکر می گردد سامانه بروز رسانی گردیده، اطلاعات قبلی دانشجویان حذف و اطلاعات جدید جهت ورود به سامانه همان مشخصات اعلام شده در خط بالا می باشد.

4-      زمان اعلام نتایج شنبه 20/03/96 خواهد بود.

گروه امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

تلفن :  47344001-051