سه شنبه, 29 آبان 1397

آگهی بکارگیری نیروی قراردادی

به حول و قوه الهی در اجرای مصوبه مورخ 21 / 3 / 94 و مصوبه مورخ 16 / 11 / 95 هيأت امناء دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان خراسان رضوی ،دانشگاه صنعتی قوچان در نظر دارد جهت تكميل نيروی انسانی متخصص و متعهد مورد نياز خود تعداد چهار نفر كارشناس را با شرايط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام( که از لینک زیر قابل دانلود می باشد) ؛ از طريق آزمون كتبی و انجام مصاحبه پس از طی مراحل گزينش به صورت قرارداد كار معين به كارگيرد. داوطلبان می توانند پس از مطالعه دفترچه راهنما از طریق لینک زیر نسبت به ورود اطلاعات خود اقدام نمایند.

اطلاعیه شماره 2:

پیرو آگهی مورخ 20/06/97 به اطلاع می رساند با عنایت به اینکه در برخی از رشته های شغلی تعداد متقاضیان واجد شرایط به حد نصاب نرسیده است لذا اصلاحات جدید ذیل در دفترچه راهنما صورت گرفته است. بنابراين كليه متقاضيان‌، ضرورت دارد كه تا مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنماي ثبت‌نام و همچنين مندرجات اين اطلاعيه و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز، به پايگاه اطلاع رساني اين دانشگاه به نشاني http://qiet.ac.ir  مراجعه و نسبت به ثبت‌نام در آزمون مذكور اقدام نمايند. لازم به توضيح است مهلت ثبت نام از تاریخ 10/07/97 الی 16/07/97 می باشد و این مهلت براي ثبت‌نام به هيچ وجه تمديد نخواهد شد.

1-اصلاحات در جدول عناوین شغلی و شرایط احراز هر رشته شغلی

عنوان شغلی

تعداد مورد نیاز

جنسیت

مدرک تحصیلی

سطح دانشگاه

معدل کارشناسی

معدل کارشناسی ارشد

شرایط احراز

1

کارشناس IT

1 نفر

مرد

کارشناسی یا کارشناسی ارشد

سطح 1

14

16

رشته تحصیلی : مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار مهندسی فناوری اطلاعات و سابقه کار مرتبط

2

کارشناس مشاوره و راهنمایی

1نفر

زن

کارشناسی ارشد

مدارک کارشناسی یا کارشناسی ارشد از دانشگاه های سطح 1 یا سطح 2 باشد

15

رشته تحصیلی : روانشناسی عمومی، روانشناسی بالینی، مشاوره و راهنمایی(لیسانس و فوق لیسانس صرفا در رشته های تحصیلی ذکر شده باشد.)

3

حسابدار

1 نفر

مرد

کارشناسی یا کارشناسی ارشد

سطح 1

14

16

رشته  تحصیلی :  حسابداری: دو سال سابقه کاری مرتبط

سطح 2

15

17

2- متقاضیان فارغ التحصیل از دانشگاه های آزاد اسلامی تهران،مشهد و علوم تحقیقات نیز می توانند با شرط معدل سطح 1 دانشگاه های دولتی شرکت نمایند.

دفترچه راهنمای ثبت نام

لینک ثبت نام الکترونیکی