دوشنبه, 23 مهر 1397

نحوه ثبت نام الكترونيكي و حضوري دانشجويان جديدالورود مقطع كارشناسي سال97 اعلام شد.

ضمن تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین و عرض تبریک به داوطلبان  پذیرفته شده در مقطع کارشناسی دانشگاه صنعتی قوچان؛ بدینوسیله نحوه ثبت نام الكترونيكي و حضوري

دانشجويان جديد الورود مقطع كارشناسي  سال 97 به شرح ذيل اعلام می گردد:

sabtenam

ثبت نام الكترونيكي:

-  از ساعت 14:00 روز پنجشنبه 97/6/22  تا ساعت  14:00  روز دوشنبه 97/6/26؛

ثبت نام حضوري:

-  روز  شنبه، 97/6/24  (رشته هاي مهندسي برق، مهندسي شيمي

-  روز يكشنبه،  97/6/25 (رشته هاي مهندسي عمران، مهندسي انر‍ژي، مهندسي كامپيوتر

-  روز دوشنبه:  97/6/26 (رشته هاي مهندسي مكانيك، مهندسي صنايع، رياضيات و كاربردها

تذكر 1.  ثبت نام بصورت حضوري  از ساعت 07:30 صبح  الي 14:30؛

تذكر 2.  از دانشجويان محترم خواهشمند است جهت ثبت نام حضوري فقط  در روز و ساعت تعيين شده مراجعه نمايند.

تذكر 3.  دانشجويان محترم توجه فرمايند براي ثبت نام حضوري، انجام ثبت نام الكترونيكي الزامي است.

تذكر 4. ثبت نام الكترونيكي دانشجويان از طريق سايت دانشگاه قسمت سامانه دانشجويان جديد الورود قابل انجام مي باشد.

تذكر 5.  دانشجويان محترم كه مشمول وظيفه عمومي هستند توجه فرمايند  قبل از مراجعه به دانشگاه، به هيچ وجه به دفاتر پليس+10  مراجعه  ننمايند و فقط  نامه اعلام آخرين وضعيت تحصيلي كه توسط دبيرستان محل اخذ مدرك صادر مي شود را همراه ساير

مدارك جهت ثبت نام غيرحضوري (اينترنتي)  بارگذاري و در روز ثبت نام حضوري براي تحويل به مسئول نظام وظيفه دانشگاه صنعتي قوچان به همراه داشته باشند.

ایمیل : info{at}qiet.ac.ir