شنبه, 05 فروردين 1396

rf qiet header2

معرفی مرکز فاوا

مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان با تكيه بر توسعه فراگير فناوري هاي نوين اطلاعاتي و ارتباطاتي و با تمرکز بر تامین زير ساخت هاي فناوری اطلاعات و ارتباطات مناسب برای دانشگاه، به عنوان متولي فعاليت‌ها در زمینهIT و ICT و در راستای تحقق مکانیزه نمودن فرآیند ها و در جهت دستيابي به اهداف و انجام ماموريت هاي دانشگاه فعالیت می نماید.
از جمله فعاليتهاي اين مرکز سياست‌گذاري روند رو به رشد IT در دانشگاه مهندسی فناوری های نوین قوچان،  بررسي فني و نظارت بر روند تهيه تجهيزات رايانه‌اي، بررسی ونیاز سنجی سیستم های نرم افزاری مورد نیاز، تهیه و تولید سیستم های تحت وب و تهيه اطلاعات آماري دانشگاه در تمامي حوزه‌ها مي‌باشد.

تلفن :  47344001-051