جمعه, 06 اسفند 1395

header-final-edited

معرفی و تاریخچه گروه مهندسی عمران

مهندسی عمران یکی از شاخه­ های مهندسی حرفه­ ای است که با طراحی، ساخت و نگهداری پیرامون ساخته شده فیزیکی و طبیعی همانند ساختمان­ها، سدها، کانال­ها، پل­ها و جاده­ ها سر و کار دارد. از نظر قدمت، مهندسی عمران دومین شاخه مهندسی است و می­توان آن را به زیر شاخه­ های سازه، خاک و پی، زلزله، مدیریت ساخت، حمل و نقل، راه و ترابری، مهندسی آب و سازه­ های هیدرولیکی، مهندسی و مدیریت منابع آب، مهندسی سواحل، بنادر و سازه­های دریایی و نیز مهندسی محیط زیست تقسیم نمود.

گروه مهندسی عمران دانشگاه مهندسی فناوری­های نوین قوچان در سال 1387 با شمار 13 دانشجوی ورودی روزانه در دوره کارشناسی مهندسی عمران آغاز بکار نمود و در بهمن ماه 1391، دوره کارشناسی ارشد مهندسی عمران-گرایش سازه را به مجموعه خود افزود. اکنون، با پذیرش حدود 50 دانشجوی دوره کارشناسی و حدود 10 دانشجوی کارشناسی ارشد در سال و 12 استاد، فعالیت­های آموزشی و پژوهشی خود را دنبال می­کند.

تلفن :  47344001-051