یکشنبه, 03 بهمن 1395

header-final-edited

معرفی و تاریخچه گروه کامپیوتر

در سال 1385 هجری خورشیدی همزمان با تاسیس دانشکده فنی و مهندسی قوچان فعالیت گروه کامپیوتر ابتدا با پذیرش دانشجو در رشته کامپیوتر در مقطع کاردانی شروع گردید و سپس در سال 1386 اولین گروه از دانشجویان مهندسی کامپیوتر وارد این دانشکده گردیدند . در سال 1388 با توجه به استعدادها و نیازهای موجود در منطقه این گروه اقدام به پذیریش دانشجوی ناپیوسته کارشناسی نمود . در سال 1392 پس از ارتقاء مجتمع آموزشی یه دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین قوچان این گروه با داشتن حدود 700 دانشجو در مقطع کارشناسی مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار و فناوری اطلاعات و همچنین کارشناسی ناپیوسته مهندسی کامپیوتر با جدیت تمام در حال فعالیت آموزرشی می باشد در سالهای اخیر همه ساله به همت  اعضاء هیات علمی گروه و همچنین تلاش مضاعف دانشجویان شاهد دانش اموختگی موفقیت امیز دانشجویان عزیز هستم همچنین نسبت قبولی دانش اموختگان در مقطع ارشد به نسبت شرکت کنندگان نیز موجب مباهات جامعه علمی می باشد.

از برنامه کوتاه مدت و میان مدت این گروه تلاش برای ایجاد مهندسی کامپیوتر گرایش  معماری و رایانش امن و همچنین ایجاد رشته های بین رشته ایی مهندسی کامپیوتر و همچنین ایجاد دوره های تحصیلات تکمیلی با جذب اعضاء هیات علمی جدید  یا ارتقاء اعضاء هیات علمی موجود می باشد. در بلندمدت در صدد ارتقاء گروه به سمت عبور از سیستم آموزشی آموزش- پژوهش محور به سمت کارافرین محور هستیم

تلفن :  47344001-051