یکشنبه, 03 بهمن 1395

header-final-edited

اخبار و رویدادهای گروه مهندسی شیمی

جهت استحضار كليه دانشجويان ارشد مهندسي شيمي ورودي 91

اطلاعيه 1. احترما باستحضار آن دسته از دانشجوياني كه هنوز پروپوزال خود را در غالب فرمت جديد تكميل ننموده اند مي رساند هر چه سريعتر جهت دريافت فرم مربوطه و تكميل آن به استاد راهنماي خود مراجعه نماييد. فرم تكميلي را سپس جهت انجام ساير مراحل اداري به مدير گروه تحويل نماييد.

اطلاعيه 2. احترما باستحضار آن دسته از دانشجوياني كه پايان نامه آنها در ترم جاري (نيمسال اول 94-93) نيز تمديد گشته است مي رساند كه تمديد پايان نامه در ترم آتي منوط به ارائه مستندات و موافقت شوراي آموزشي دانشگاه براي ادامه تحصيل در ترم ششم مي باشد. لذا دانشجويان محترم هرچه سريعتر نسبت به تكميل پايان نامه خود و تعيين تاريخ دفاع در ترم جاري اقدام نمايند.

جهت استحضار كليه دانشجويان ارشد مهندسي شيمي ورودي 92

اطلاعيه: احترما باستحضار آن دسته از دانشجوياني كه هنوز پروپوزال خود را تكميل ننموده اند مي رساند هر چه سريعتر جهت تكميل فرم مربوطه به اساتيد راهنماي خود مراجعه نماييد. آخرين مهلت تكميل فرم ها 15 ام آبان ماه 93 مي باشد.

تلفن :  47344001-051