دوشنبه, 26 آذر 1397

برگزاری چهارمین نشست صمیمی معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه با کارکنان

چهارمین نشست صمیمی معاونت محترم اداری و مالی دانشگاه صنعتی قوچان با کارکنان برگزار شد.

DSC 3378

در این جلسه که با حضور رئیس محترم دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مدیران و کارمندان در محل اتاق جلسات برگزار شد، دکتر عبدالحسین صدرنیا معاونت محترم اداری و مالی از نزدیک با کارکنان دیدار و گفتگو کردند.

DSC 3369

DSC 3373

از دیگر موارد مطرح شده در این نشست سخنان حجة الاسلام و المسلمین ایمانی مقدم در باب نقد از منظر اسلام بود و پایان بخش این نشست صحبتهای نوروز محمد هادی زاده مدیر عامل بنیاد خیرین و از اعضای هیات موسس شرکت در حال تاسیس تعاونی توسعه و عمران شهرستان قوچان بود که ضمن ارائه گزارش مبسوطی از اقدامات انجام گرفته برای تاسیس این شرکت از مزایای خرید سهام و عضویت در آن برای شهرستان و سهامداران سخن گفت .

ایمیل : info{at}qiet.ac.ir